U srcu Gajnica, jednog mirnog predgrađa, nedavno smo završili projekt koji je potpuno preoblikovao mali balkon u funkcionalnu radnu sobu uz pomoć kvalitetne PVC stolarije. Ovaj prostor, koji je prije bio nepraktičan zbog svoje male veličine i stalne izloženosti vremenskim uvjetima, sada je postao ugodan kutak za rad i opuštanje.

Naš tim stručnjaka pažljivo je pristupio projektu, istražujući najbolje opcije kako bi maksimalno iskoristili prostor balkona. Konačno, odlučili smo se za ugradnju PVC stolarije koja će omogućiti optimalnu zaštitu od kiše, sunca i drugih nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Glavni fokus projekta bila je montaža PVC stijena koje smo pažljivo spojili u kut, pridržavajući se visokih standarda kvalitete. Jedna od stijena izvedena je s uskim krilom koje se može otvoriti, visokim fiksnim dijelom u staklu i inovativnim načinom spajanja koje omogućava da se otvoreno krilo priljubi uz staklo, ne zauzimajući suvišan prostor.

Druga stijena je kombinacija kliznog krila i uskog fiksnog dijela s dodatnim uskim fiksnim staklenim dijelom. Ova konstrukcija omogućava kliznom krilu da se glatko pomiče preko ta dva elementa, pružajući dodatnu fleksibilnost u upotrebi prostora.

Rezultat je impresivan – nekada neiskorišteni balkon sada je postao mala, ali učinkovita radna soba. Novoosvojeni prostor sada je zaštićen od vanjskih elemenata, pružajući idealno okruženje za rad ili opuštanje u svako doba godine.

Pozivamo vas da pogledate fotografije i uvjerite se sami u transformaciju ovog prostora. Naš tim je ponosan na postignuti rezultat, a zadovoljstvo naših klijenata naš je najveći uspjeh. Ukoliko i vi razmišljate o sličnoj preobrazbi svog prostora, slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše potrebe.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 5 + 2 ?