Ovih dana, naš tim je uspješno završio projekt ugradnje i izrade PVC stolarije na limenkama u zagrebačkom kvartu Zapruđe. Ovaj projekt je obuhvatio kompletnu adaptaciju stare stolarije s novom PVC stolarijom, osiguravajući bolje statičke i toplinske karakteristike stolarije i samog stana.

Zapruđe i limenke

Zapruđe je poznati zagrebački kvart, smješten na južnoj obali rijeke Save. Izgrađen je tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća kao dio šireg urbanističkog plana za širenje grada prema jugu. Kvart je prepoznatljiv po svojim visokim stambenim zgradama koje se kolokvijalno nazivaju “limenke” zbog svoje specifične vanjske fasade koja je napravljena od lima.

Detalji projekta

Naš zadatak je bio demontirati tri velike stare stijene i zamijeniti ih novim PVC stijenkama. Ovo nije bila obična zamjena prozora – projekt je uključivao:

  1. Demontažu starih stijena – Uklanjanje dotrajalih starih stolarija koje više nisu zadovoljavale moderne standarde.
  2. Ugradnju novih stijena sa statičkim ojačanjem – Kako bi se osigurala bolja statička stabilnost cijelih stijena, ugrađena su dodatna statička ojačanja.
  3. Ugradnju troslojnih stakala – Vlasnici su dobili troslojna stakla koja pružaju vrhunsku toplinsku izolaciju.
  4. Izradu opšavnih limova – Kako bi se spriječilo prodiranje vode na zidove, izrađeni su i postavljeni opšavni limovi.
  5. Uređenje zidova oko PVC stijena – Završna obrada zidova oko novih stijenki kako bi sve izgledalo estetski i funkcionalno besprijekorno.

Za ovaj projekt koristili smo provjereni Gealan S 8000 IQ profil i Sigenia okov, što jamči dugotrajnost i visoku kvalitetu. Radovi su trajali gotovo tjedan dana, ali rezultat je više nego dobar.

Završni rezultati

Vlasnici su sada opremljeni novom PVC stolarijom izrađenom od vrhunskih materijala. Ovo će im osigurati visoku razinu zadovoljstva i komfora dugi niz godina. Naša tvrtka ostaje na raspolaganju za bilo kakve nadogradnje, servis ili savjet, osiguravajući da su naši klijenti uvijek podržani.

Pogledajte kako je ispalo…


Nadamo se da ste uživali u opisu našeg najnovijeg projekta i da smo uspjeli dočarati kvalitetu i trud koji ulažemo u svaki detalj naših radova.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 6 x 5 ?