Nedavno smo uspješno dovršili projekt ugradnje PVC prozorskih stijena u Martićevoj ulici u Zagrebu, što je rezultiralo poboljšanjem estetike, funkcionalnosti i udobnosti prostora.

U ovom projektu, postavili smo više prozora s aluminijskim roletama koji su spojeni u niz duž zida. Kako bismo dodatno poboljšali izgled i funkcionalnost, uz prozore smo postavili PVC klupice, dok smo s vanjske strane koristili aluminijske limove radi dodatne zaštite i estetike.

Posebno treba istaknuti dnevni boravak u kojem smo postavili francuske balkone i prozore koji su visinom gotovo kao balkonska vrata. Ovo rješenje omogućava nevjerojatan ulaz svjetlosti te pruža predivan pogled preko cijelog zida, stvarajući osjećaj prostranosti i povezanosti s vanjskim prostorom.

Važno je napomenuti da je ugradnja i demontaža stare stolarije bila izuzetno rizična zbog prometne situacije u Martićevoj ulici, poznatoj po velikom broju pješaka i automobila. S visokim nivoom pažnje i koncentracije, uspjeli smo izbjeći potencijalne nevolje i osigurati sigurnu i uspješnu instalaciju.

Pozivamo vas da pogledate fotografije i uvjerite se u estetiku i funkcionalnost naših PVC prozorskih stijena. S ovim projektom, prostor u Martićevoj ulici dobio je ne samo estetsko osvježenje, već i poboljšanu funkcionalnost i udobnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 9 + 4 ?