Nedavno smo uspješno dovršili projekt zatvaranja balkona na Jarunu, koji je donio višestruke koristi vlasniku. S obzirom na potrebu za dodatnim prostorom, odlučili smo se za proširenje balkona na tri strane, kako bismo maksimalno iskoristili dostupni prostor i istovremeno osigurali praktičnost.

 

U suradnji s vlasnikom, pažljivo smo projektirali novi balkon kako bi se osigurala optimalna funkcionalnost. Jedna od ključnih odluka bila je ugradnja ulaznih vrata na balkon, omogućavajući direktni pristup stanu. Budući da se stan nalazi u prizemlju, ova opcija je bila izvediva i izuzetno praktična.

 

Prednju stijenu balkona organizirali smo s posebnom pažnjom. Gornji dio smo opremili kliznom stijenom s dva klizna krila kako bismo osigurali funkcionalnost otvaranja bez gubitka prostora. Donji dio smo opremili satiniranim staklom koje doprinosi prirodnom osvjetljenju unutar prostorije. Perforirana ograda na prednjoj strani balkona omogućuje dovoljno prolaska svjetlosti i istovremeno povezuje balkon s okolnim zelenilom, stvarajući ugodan ambijent.

 

Na kutevima balkona postavili smo originalne Gealanove kutne spojeve, osiguravajući time visoku kvalitetu izvedbe i estetiku.

Vlasnik je ovim projektom dobio dodatnih nekoliko kvadrata korisnog prostora u stanu, a zatvaranje balkona dodatno je povećalo sigurnost stana.

Pozivamo vas da pogledate fotografije i uvjerite se u funkcionalnost i estetiku ovog preuređenog prostora.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 3 x 9 ?