U Trnskom, jednom od mirnih kvartova u Zagrebu, nedavno smo realizirali projekt ugradnje PVC dvokrilnih prozora Salamander, koji je obogatio estetiku i funkcionalnost domova u ovom naselju. Trnsko je kvart smješten na zapadnom dijelu grada, poznat po svojoj raznovrsnoj arhitekturi i prijateljskoj atmosferi. Nastao je kao rezultat urbanog planiranja sredinom 20. stoljeća, a danas je popularno mjesto za život među građanima Zagreba.

 

Prozori su izrađeni od visokokvalitetnog Salamander SL 76 profila i opremljeni Macco okovima kako bi osigurali dugotrajnost i pouzdanost. Svi prozori su opremljeni aluminijskim roletnama koje pružaju dodatnu sigurnost i kontrolu nad svjetlošću i temperaturom prostorije.

 

U sklopu projekta, također smo instalirali unutarnje klupice od umjetnog kamena i vanjske od aluminija, što je doprinijelo estetskom dojmu i funkcionalnosti prozora. Ova kombinacija materijala osigurava trajnost i lako održavanje, istovremeno pružajući elegantan izgled prostoru.

 

U Trnskom često surađujemo na zamjeni PVC stolarije, a zadovoljstvo naših klijenata naša je najveća nagrada. Nadamo se prilici da ponovno posjetimo ovo naselje i stvorimo još jedno zadovoljno iskustvo za nove kupce.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 4 x 9 ?