U srcu pitoresknog Varaždina, smjestila se jedna obiteljska kuća koja svojim izgledom i stilom privlači poglede prolaznika. Nedostajao je još jedan element koji će upotpuniti njezinu estetiku i osigurati sigurnost. Tu nastupa projekt ugradnje aluminijskih dvokrilnih ulaznih vrata s zanimljivim dizajnom, osmišljenim s pažnjom i preciznošću.

Ova aluminijska dvokrilna ulazna vrata postaju središnja točka kroz koju će proći mnogi, obogaćujući prostor susretima, pričama i novim iskustvima u Varaždinu. Estetski privlačna, praktična i sigurna, ova vrata pružaju preglednost i osiguravaju da unutrašnjost kuće bude obasjana prirodnim svjetlom. Kaljeno staklo osigurava povećanu sigurnost, dok inox rukohvati na obje strane vrata pružaju podršku prilikom otvaranja i zatvaranja.

Minijaturna špijunka, suptilno uklopljena u dizajn, dodaje funkcionalnost i diskretnost, omogućavajući vlasnicima da diskretno provjere tko stoji na vratima. Funkcija dnevnog otvaranja osigurava lako ulazak i izlazak bez potrebe za ključem, pružajući stanarima slobodu kretanja i udobnost u svakodnevnom životu.

Šarene kose crte u staklu dodaju suptilan, ali značajan element modernosti, dajući vratima jedinstveni vizualni identitet koji istovremeno odiše povjerenjem i trajnošću. Ovaj dizajn ne samo da osvježava estetiku ulaznog prostora, već i pokazuje predanost vlasnika kuće prema kvaliteti i detaljima.

 

 
 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

    Koliko je 5 + 5 ?