Naselje Prekvršje-Kašina, smješteno u idiličnom okruženju kontinentalnog dijela Hrvatske, obiluje šarmom ruralnog života. Oivičeno pitomim brežuljcima i zelenim poljima, ovo naselje predstavlja oazu mira i tišine, udaljenu od gradske vreve, idealnu za one koji cijene spokoj i prirodu.

 

U skladu s tom idilom, nedavno smo završili projekt ugradnje PVC stolarije i prozora u boji mahagonija u Prekvršju-Kašini. Naš zadatak bio je zamijeniti dotrajalu drvenu stolariju novom PVC stolarijom Salamander, obogaćenom Macco okovom. Odlučili smo se za profila u boji mahagonija kako bismo se uklopili s tradicionalnim elementima arhitekture okoline, dok je unutrašnja bijela boja pružila svjetlost i prozračnost prostoru.

 

Jedan od ključnih aspekata ovog projekta bila je pažljiva izrada s V-perfect spojevima. Ova tehnika omogućila je elegantan izgled prozora i vrata, posebno važan kada se radi s prozorima u boji, jer su spojevi manje vidljivi, pružajući besprijekoran estetski dojam.

 

Uz to, odlučili smo dodati i ugradbene namatalice za rolete, što je dodatno unaprijedilo estetiku i funkcionalnost. Aluminijske rolete u srebrnoj boji savršeno su se uklopile s cjelokupnim dizajnom, pružajući dodatni sloj zaštite i privatnosti.

 

Kombinacija tamnih tonova mahagonija s bijelom bojom unutrašnjosti stvorila je harmoničan kontrast, istovremeno se stapajući s okolinom i unoseći svjetlost u unutrašnjost prostora. Ovaj projekt je primjer izvrsno projektiranog pristupa koji ne samo da zadovoljava funkcionalne zahtjeve, već i estetski obogaćuje okoliš u kojem je smješten.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 8 + 8 ?