S ponosom predstavljamo naš najnoviji projekt zatvaranja balkona, koji se ističe elegancijom i funkcionalnošću PVC stolarije. Odabrana kombinacija boje drveta za vanjsku stranu i bijele boje za unutrašnjost stvara skladan i privlačan izgled, prilagođen različitim stilovima uređenja interijera.

Ovaj projekt obuhvatio je zatvaranje balkona s dvije strane koje se spajaju u kut, što je zahtijevalo preciznost i stručnost u izvedbi. Korišteni Salamander profili s v-perfect spojevima pružaju ne samo estetski privlačan izgled, već i izvanrednu izdržljivost i trajnost.

Montaža stolarije na balkonima koji nisu pod pravim kutem zahtijevala je dodatnu pažnju i stručnost, no uspješno smo savladali taj izazov osiguravajući sigurnost i funkcionalnost svakog spoja. Prozorska stijena na balkonu uključuje klizno krilo koje se pomiče klizno preko otklopno zaokretnog krila koje ima pliću poluolivu pa se materijali ne dodiruju a stakla se praktičnije čiste u odnosu na kombinaciju klizne stijene sa običnim fiksnim dijelom.

Osim zatvaranja balkona, projekt je obuhvatio i montažu balkonskih vrata sa nadsvjetlom te prozora različitih oblika, pridonoseći funkcionalnosti i estetici prostora.

Uz standardnu ugradnju ugradbenih automata za rolete, osigurali smo i aluminijske rolete koje pružaju trajnost i pouzdanost u svakodnevnoj uporabi.

Pozivamo vas da uživate u rezultatima našeg rada i uvjerite se u kvalitetu i eleganciju koju donosi naša PVC stolarija. Vaše zadovoljstvo naša je najveća motivacija, te se radujemo daljnjoj suradnji i prilikama za unaprjeđenje vašeg doma.

KONTAKTIRAJTE NAS

    Koliko je 5 + 5 ?